HR-ammattilaiset helpottavat yrityksesi arkea

Staffroom Oy kehittää ja tuottaa vaikuttavia HR -työkaluja yritysten henkilöstöhallinnon tarpeisiin.

Henkilöstön hankintaa, työsuhdeasioita, työhyvinvointia, ratkaisuja yrityksen sisäisiin muutostilanteisiin…

Yrityksen arki on täynnä erilaisia henkilöstöhallinnon asioita, jotka pitäisi ehtiä hoitamaan. Yrityksen tarpeet skaalautuvat pitkälti sen koon mukaan; mitä isompi yritys, sitä enemmän on HR tarpeita.

Minkä tahansa kokoinen yritys saattaa kuitenkin kohdata haasteita, jolloin HR-ammattilaisten apua tarvitaan. Monesti HR-asioiden hoitoon saatetaan havahtua vasta sitten, kun ongelma on jo syntynyt. Kun asiantunteva apu otetaan osaksi yrityksen arkea jo hyvissä ajoin, vältytään ikäviltä yllätyksiltä ja voidaan keskittyä rauhassa liiketoiminnan kehittämiseen.

Staffroomin kehittämät HR-työvälineet ja henkilöstöhallinnon palvelut auttavat sinua löytämään yrityksellesi sopivimman ratkaisun tehokkaasti, vaikuttavasti ja työkykyä edistävästi.

Palvelumme:

>Yrittäjän HR-services 

Yrittäjän yritystoiminta on usein yhden ihmisen terveyden ja työkykyisyyden varassa. Mikäli terveys temppuilee tai työkyky on puutteellinen, jäävät työt osittain tai kokonaan tekemättä.

>Yrityksen HR-services

Yrityksen oikeat ja ennaltaehkäisevät henkilöstöhallinnon ratkaisut mahdollistavat yritystoiminnan kehittymisen ja kasvamisen. Työkykyjohtaminen yrityksissä on toimintaa, jonka tavoitteena on mm. työkyvyttömyyseläköitymisen ehkäisy, sairauspoissaolojen hallinta ja siihen liittyvien kustannusten minimointi.

>HR-tools

Työkykyjohtaminen onnistuu hyvillä HR-työvälineillä ja soveltuvilla palveluilla. Työvälineet valitaan yrityksen tavoitteiden ja tarpeiden mukaan, jotta saadaan paras mahdollinen tulos ja vaikuttavuus.

Sulje